Már tag vagy? Belépés
Loading...

Eddig egyedül varrtál otthon,
és nem volt kitől kérdezned?

Csatlakozz Magyarország egyetlen, hobbivarrónők számára létrehozott, online klubjához!

Klubtagnak lenni legalább olyan izgalmas,
mint megvarrni életed legütősebb ruháját.

Itt a hobbivarrónők NetFlixe!

Vigyázat, függőséget okoz! :)

500+ friss, könnyen érthető, gyakorlatias varrás oktató videó vár, mely most egy szimbolikus "könyvtárbérletért" cserébe mind-mind elérhető a számodra!

A klub virtuális könyvtára tele van varrás oktató videókkal, online tanfolyamokkal, tananyagokkal! Ezek segítségével egyedi, igényes ruhákat varrhatsz magadnak!


Hobbivarrónők még sosem kaptak ilyen modern, sokrétű segítséget, hogy könnyedén tudjanak maguknak csodákat alkotni!

Vége a rengeteg fejtörésnek:
Nem kell többet azon agyalnod, hogy jó sorrendben varrod-e a ruhádat, vagy akár a táskádat!
Leszámolunk a félkész ruhákkal:
Sokkal kevesebb ruha köt majd ki a szekrényed mélyén félkész állapotban! A többiek sikertörténete inspirál majd arra, hogy befejezd a ruhákat és Te is megmutasd a munkádat!
Helyreáll az önbizalmad:
Magabiztosan fogsz varrni, hiszen én is és a csoport tönni tagja is segíeni fog!

Tanulj a saját tempódban!

Online, a legjobb tananyagokból! Akár az év 365 napján! A videók és a közös varrás is korlátlanul visszanézhető klubtagságod ideje alatt.

Varrj velem együtt!

Minden hónapban egy új ruhadarabot! Minden segítséget megadok hozzá! Szabásminta beszerzése, helyes méret kiválasztása, és a varrás lépéseinek sorrendje, valamint a nehéz részek videón! A klub zárt Facebook csoportjában folyamatosan elérhető vagyok.

Légy tagja a közösségnek!

A zárt Facebook csoportban engem is meglepett mennyire aktív, támogató és inspiráló közösség alakult ki. Garantáltan trollmentes övezet.

Csatlakozz az első magyar, online klubhoz, melyet hobbivarrónőknek hoztunk létre:


A Varróház KLUB nem egy újabb oktató anyag, amit egyszer megveszel, tanulsz belőle, de utána a kérdéseiddel egyedül maradsz.


Itt egyszerre tanulhatsz online tanfolyamokból, varrhatsz konkrét ruhadarabokat úgy, hogy elejétől a végéig végigvezetlek, ráadásul egy közösség része leszel. Bármikor kérdezhetsz tőlem, és a többiektől, valamint megoszthatod mit varrtál, és mindig lesz aki osztozik az örömödben!A klubhoz történő csatlakozáshoz szükséges némi varrás tudás, legalább a varrógép ismerete, és stabil egyenes varrás. Ha ez nincs meg, akkor is tudsz csatlakozni, de légy éves előfizető, mert akkor azonnal hozzáférsz a kezdő (és haladó) online varrótanfolyamhoz, ezt végezd el, és máris tudod követni a havi varrásokat is!


Ha belépsz a klubba, ezekhez az oktató anyagokhoz férhetsz hozzá:

 
 

Tudom milyen fárasztó, amikor elakadsz a varrásban, és 100 videót meg kell nézni, míg találsz egy megoldást az internet bugyraiban. Sokszor ez a megoldás érezhetően bonyolult, nem tökéletes, de ha nincs más, be kell érni azzal.

Most képzelj el egy könyvtárat, ami tele van jobbnál-jobb videókkal, és minden kérdésedre megtalálod a választ.

Én könnyűipari mérnökként szeretnélek bevezetni a varrás világába. Azt szeretném, hogy szuper ruhákat varrj magadnak, sokkal szebbet, jobbat, kifinomultabbat, mint amit boltban kapni lehet! Ehhez minden segítséget megadok Neked!

Ki vagyok én, és miért oktatok hobbivarrónőket?

Majoros Zsuzsa vagyok, a Varróház megálmodója.

Könnyűipari mérnökként végeztem a főiskolán. Édesanyám is női ruhakészítő. Gyakorlatilag egy tanműhelyben nőttem fel, szinte az anyatejjel szívtam magamba a tudást, amit szeretnék továbbadni Neked!

Az első varrótanfolyamomon már éreztem, hogy ez lesz az én élethivatásom, amit szívvel-lélekkel fogok tudni csinálni.

16 éves koromtól varrtam pénzért, és lassan 20 éve foglalkozom hobbivarrónők oktatásával. Élőben is sok tanfolyamot tartok, ezért pontosan tudom mit és hogyan kell mondani, hogy érthető legyen, akkor is, ha csak egy kamera veszi, amit mondok.

Csak akkor olvass tovább, ha elhatároztad, hogy a következő időszakban a varrásnak kiemelt szerepe lesz az életedben:

ha szeretnél megfelelő szabásmintákat beszerezni
különböző cipzárakat könnyedén, pontosan bevarrni
ha jól jönne a segítség a varrógép helyes használatához
ha probléma a nyakkör eldolgozása
ha el vagy veszve amikor anyagismeretről van szó
ha bajlódsz a rugalmas anyagok varrásával háztartási géppel, esetleg a lock használatával
ha tengernyi anyagod van már otthon, de nincs elég tudásod/bátorságod , hogy nekiállj kiszabni őket

A megfelelő tudást egyedül, otthon nagyon nehéz megszerezni! Ha elmész egy tanfolyamra utána akkor is egyedül maradsz a kérdéseiddel, ha elakadsz nincs kihez fordulni!

Kell egy támogató közösség, ahol kérdezhetsz, ahol panaszkodhatsz ha bontani kell, ahol feltöltődhetsz, és örülhetünk egymás sikerének!

Meghoztad már azt a döntést, hogy velem fogsz varrni az elkövetkezendő időszakban? Mert akkor ezekhez azonnal hozzáférsz:

 
 

Amit csak a Varróház KLUB tagok érhetnek el:

Havi egy közös varrás, amikor lépésről-lépésre elkészítünk egy adott ruhadarabot. Néha én javaslok fazont, máskor megszavazzátok!
Lesz olyan, hogy Arany szabásmintát küldök Neked a havi varráshoz, és olyan is lesz, hogy Burdából dolgozunk, de mindig segítek a megfelelő szabásminta kiválasztásában.
Végigvezetlek a varrás lépésein.
Beszélünk az anyagismeretről.
A varrás teljes folyamatát videókon keresztül mutatom be!
Időnként varrunk táskát, neszeszert is, felhasználjuk a ruhákból maradt anyagokat.
Gyakran lesznek meghívott vendégek, aki további hasznos infókat osztanak meg veletek, például stylist, színtanácsadó, méteráru bolt tulajdonos stb.

Hatalmas könyvtár hozzáférésed lesz az elmúlt 20 év oktató anyagaihoz. Ezek jelentős része videós oktatás, vagy képes, és leírás van mellé, mint jellemzően a Táska Fesztiválok.

Kinek ajánlom a Varróház klubot?

Azoknak a hobbivarrónőknek, akik eddig is varrtak ezt-azt, de most szeretnének már komolyabb dolgokat, profin és igényesen elkészíteni

Azoknak akiknek rengeteg anyaga halmozódott fel otthon, és jó lenne már feldolgozni ruhává, táskává, neszeszerré, de ehhez jól jönne egy kis motiváció

Azoknak, akiknek elege van abból, hogy nincs segítség, amikor varrsz, pedig jó lenne kérdezni. Szeretnél megbizonyosodni arról, hogy amit csinálsz, azt jól csinálod.

Azoknak, akik szívesen tartoznának egy kis lelkes közösséghez, ahol mindenkinek szenvedélye a varrás

Milyen esetekben NEM ajánlott csatlakozni a Varróház Klubhoz?

ha egyedül, segítség nélkül is ügyesen varrsz
ha nem okoz gondot az anyagválasztás
ha nincs igényed rá, hogy a varrós sikerélményeid megoszd másokkal
ha nem hoz lázba, hogy a segítségemmel, leírás és videók alapján varrj ruhát, táskát, egyéb apróságokat magadnak
ha igazából fáraszt és idegesít a varrás

Csatlakozom a Varróház KLUBhoz:

Havidíjas
klubtagság

Hónapról-hónapra hozzáférhetsz az alábbi varrás oktató anyagokhoz:

Teljes Varrjunk Könnyedén! sorozat

Rugalmas Útmutató

Teljes Táska Fesztivál sorozat

Lakástextil workshop

Mindent a Szabásról!

Teljes Farmerből Táska sorozat

Strand Kollekció

Hozzáférhetsz a klubtagságod ideje alatt publikált közös varrásokhoz, videó blog tartalmakhoz. Figyelem! Ha egyszer megszakítod a klubtagságot, ezek a tartalmak nem lesznek már többé hozzáférhetőek a számodra.

7 900 Ft / hó
(6 220,47 Ft + 27% ÁFA / hó)
havidíj

Ezt választom

Éves klubtagság

Ez a legjobb ajánlat!!

1 évig hozzáférhetsz az alábbi varrás oktató anyagokhoz:

Teljes Varrjunk Könnyedén! sorozat

Rugalmas Útmutató

Teljes Táska Fesztivál sorozat

Lakástextil workshop

Mindent a Szabásról!

Teljes Farmerből Táska sorozat

Strand Kollekció

+

Kező Online Varrótanfolyam

Haladó Online Varrótanfolyam

Szoknya szabásminta készítő tanfolyam

Nadrág szabásminta készítő tanfolyam

Visszamenőleg is hozzáférhetsz az összes megjelent közös varráshoz, videó blog tartalmakhoz

79 000 Ft / év
(62 204,72 Ft + 27% ÁFA / év)
egyszeri díj, 2 hónap ajándék!

Ezt választom

Havidíjas klubtagságodat bármikor, egy kattintással díjmentesen lemondhatod. Lemondás esetén a már megfizetett tagsági díja(ka)t - indoklástól függetlenül - nem áll módunkban visszafizetni!

Amennyiben szeretnél ajándékba adni havi-, vagy éves klubtagságot, a részletekért kérlek írj a klub@varrohaz.hu e-mail címünkre.

Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.)

Hobbivarrónők számára létrehozott online klub. Videós könyvtárral, tele oktató videókkal, havi közös varrással, és támogató közösséggel.
A havidíjas klubtagság a díjfizetés napjától (fordulónap) számítva mindig a következő hónap fodulónapjáig tart. A bankkártyáról a díjlevonás havonta, automatikusan történik. A havidíjas klubtagság megszakítások nélkül legfeljebb 2 évig, illetve addig tart, amíg le nem mondod az előfizetést. A havidíjas klubtagság egy kattintással, bármikor lemondható. Klubtagságod ideje alatt hozzáférhetsz a fentiekben részletezett tartalmakhoz.
Az éves klubtagság a díjfizetéstől számítva 12 hónapig tart, és a 12 hónapot követően véget ér. Nem hosszabbodik meg automatikusan. Ez alatt a 12 hónap alatt korlátlanul, a TELJES tartalomhoz hozzáférhetsz.
Éves klubtagság esetén van erre mód. Havidíjas klubtagság a havidíjak automatikus levonásával működik, valamint a tagságot a tagok egy kattintással vásárolhatják meg, ezért minden más esetben kizárólag online bankkártyás fizetést tudunk elfogadni. Ha még nincs bankkártyád, gyerekjáték ilyet rendelni a bankodtól, de mindenképp olyat igényelj, amivel tudsz online is vásárolni!
A klub@varrohaz.hu e-mail címen mindig kapsz segítséget, illetve felhívhatsz a +36 70 300 3283 telefonszámon is munkaidőben, hétköznap 8-17h-ig.
Bármikor, egy kattintással lemondhatod a klub zárt felületén, a "Fiókom" menüpontban. Fontos! Havidíjas klubtagság lemondása esetén a tagságod ideje alatt megjelent közös varrásokat nem fogod tudni többet visszamenőleg elérni, akkor sem, ha később újra klubtagságot váltasz. Csak az éves klubtagok tudják visszamenőleg is elérni a tartalmakat!
Egyenes varrás, és stabil varrógép hazsnálat szükséges, hogy a havi varrást tudd követni. Ha teljesen kezdő vagy, akkor válaszd az éves előfizetést, akkor hozzáférsz a kezdő, és haladó online varrótanfolyamhoz, és azokat elvégezve, könnyen be tudsz csatlakozni. Vagy végezd el az online, kezdő varrótanfolyamot, és utána válj klubtaggá.
Minden hónapban megvarrok egy ruhadarabot, melynek az elkészítését lépésről-lépésre, videókban mutatom meg a klubtagoknak. A modellt gyakran a klubtagok szavazzák meg, vagy én választom. Burda szabásminta alapján, vagy Arany Szabásmintával készítjük a szabásmintát. Ha nincs Arany Szabásmintád, vagy nincs meg ez a modell, elküdünk postán egy egyszer használatos kis csomagot, amivel ki tudod másolni a szabásmintát a saját méretedre. Ajánlok a modellhez szabásmintát, mutatom hogyan másold ki, és készítek videót lépésről-lépésre, hogyan varrd meg.
Igen, lehetőséged van éves klubtagságra váltani, és bármikor, egy kattintással le is mondhatod a klubtagságodat.
Nem. Lemondás esetén a díjjal rendezett időszak lejártáig érvényes marad a hozzáférésed, utána automatikusan törlődik.
Igen, bármikor csatlakozhatsz újra a klubhoz, de a lemondásnak lesznek kellemetlen következményei. A havi közös varrások hónapról-hónapra gyűlnek. Ha van kedved, a klubtagságod ideje alatt a videók alapján megvarrhatod később is, akár 2 hónappal később a közös varrásokon látott ruhadarabokat. Ha viszont egyszer lemondod a tagságot, akkor ezek mind elvesznek számodra. Amikor visszalépsz, csak az attól a hónaptól megjelent közös varrásokat fogod látni.
Bármilyen, HTML5 szabványban írt weboldalak böngészésére alkalmas eszközön. (Pl. mobil telefon, iPad, notebook, asztali PC, Macintosh, okos televízió).
Ha tudsz magyarul, akkor egyáltalán nem! :) A tartalomhoz bárhonnan, akár a világ másik feléről is hozzáférhetsz, a lányeg, hogy legyen internet elérhetőséged.
Nem. A tananyagok letöltése, sokszorosítása, nyilvánosság előtt történő levetítése, bemutatása szigorúan tilos, és törvénybe ütközik. Akkor lépj be a klubba, ha szeretnél rendszeresen varrni valamit, és ehhez szívesen fogadsz segítséget, oktatást, ha a sikerélményeid, vagy épp a mérgelődésed szívesen megosztanád hasonszőrű hobbivarrónőkkel.

Korábbi vevővélemények

A weboldal a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Részletek