Add meg a keresendő szót, kifejezést!

Varrás ötletek

Rendszeresen teszünk közzé varrás ötleteket itt, a Varróházon. A varrás ötletek elkészítéséhez szükséges szabásmintákat és részletes varrási útmutatókat ingyen letöltheted, illetve megtekintheted weboldalunkon.
képkeret házilag
Képkeret varrás házilag

A képkeret varrás jó ötlet a maradék anyagok hasznosítására. A képkeret házilag bármilyen méretben, és színben elkészíthet?.

varrás kezdőknek
Varrás oktatás Valentin napi szívecskékkel

A varrás oktatást lányoknál el lehet kezdeni ezekkel a helyes, valentin napi szívecskékkel. A szívek varrása kezd?knek is ajánlott.

szilveszteri dekoráció
Szilveszteri dekoráció varrás: Szerencsemalac

A szilveszteri dekoráció lehet saját készítés?. A szerencsemalac asztali dekoráció varrás kezd?knek is ajánlott.

szilveszteri dekoráció
Szilveszteri dekoráció varrás: Négylevelű lóhere poháralátét

Szilveszteri dekorációt lehet varrni, például négylevel? lóhere poháralátétet. A poháralátét varrás kezd?knek is ajánlott.

táska szabásminta
Karácsonyi ajándékhoz táska varrás

Táska varrás karácsonykor is jól jöhet, hogy személyes ajándékot tudj ajándékba adni. A cikk táska szabásmintát is tartalmaz. A karácsonyi dekoráció része is lehet ez a táska.

párna szabásminta
Párna varrás karácsonyi dekorációnak

Karácsonyi dekoráció legszebb darabja lehet ez a párna. A karácsonyi prna varrás remek szórakozás. Párna szabásminta is van a cikkben.

 
Friss adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információkért kattints ide!
Rendben