Add meg a keresendő szót, kifejezést!

Varrás ötletek

Rendszeresen teszünk közzé varrás ötleteket itt, a Varróházon. A varrás ötletek elkészítéséhez szükséges szabásmintákat és részletes varrási útmutatókat ingyen letöltheted, illetve megtekintheted weboldalunkon.
karácsonyi lakásdekoráció
Karácsonyi dekoráció készítése: Tálka asztali dísznek

Karácsonyi dekoráció készítése házilag remek szórakozás. A cikk alapján Te is készíthetsz karácsonyi lakásdekorációt! Vágj bele

pénztárca varrás
Pénztárca varrás farmerból

A pénztárca varrás nem nehéz feladat ilyen leírás alapján. A cikk pénztárca szabásmintát is tartalmaz.

kárpitozás
Szék kárpitozása, mint egy varrótanfolyamon

Ismét egy egyszerű varrnivaló, amivel feldobhatod a lakásod. A varrótanfolyam képekben sorozat része a szék kárpitozása.

neszeszer varrás
Csíkos neszeszer varrás kezdőknek

Olyan mintha varrótanfolyamon lennél. Részletes leírás a neszeszer varráshoz. A neszeszer varrás kezdőknek is tanulságos.

varrás kezőknek
Függöny varrás, azaz próbafülke a Deák téri tanműhelybe

Sokat tanulhatsz a varrótanfolyam képekben sorozatból, amiben most függönyt varrunk. A függöny varrás kezd?knek is ajánlott

varrás
Fényképezőgép pánt varrás (kezdőknek is ajánlott)

Ez a cikk egy kész varrótanfolyam részletes leírással. A fényképez?gép pánt varrás kezd?knek is remek kikapcsolódás lesz.

 
Friss adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információkért kattints ide!
Rendben