Add meg a keresendő szót, kifejezést!

Mi történik egy kezdő varrótanfolyamon?

varrótanfolyam

Sokan elgondolkodnak, mielőtt jelentkeznének egy kezdő varrótanfolyamra, vajon elegendő lesz-e a kézügyességem? Nem lesz ciki, ha bénázok? Mi van, ha azt sem tudom melyik a gépnek az eleje és a hátulja?? :)

Nyugodj meg, nálunk semmi sem ciki. Senki nem azért jön, mert profi varrónő. Az egész kezdő tananyag úgy épül fel, hogy nulla varrás tudással, és varrógép ismerettel is érthető legyen.
Vannak akik lassabbak, és vannak a gyorsabbak. Egy biztos, aki járni tanul, néha elesik. Mindenki fog görbét varrni egyenes helyett, és fog bontani is, ez a tanfolyam része.

A kezdő varrótanfolyamhoz elegendő, ha látsz, és van két kezed. Nem annyira kézügyességre, sokkal inkább odafigyelésre és gyakorlásra lesz szükséged, és ebben mi maximálisan a segítségedre leszünk.

A tananyag nagyon logikusan épül fel. Mint a LEGO kockái, úgy épülnek egymásra az egyes gyakorlatok, míg leülepedik, hogyan is kell szoknyát és nadrágot varrni.

Meg fogod tudni varrni a saját szoknyádat és nadrágodat?
Ez is nyomasztó gondolat az elején, de hidd el menni fog. Ha ott vagy a tanfolyamon és végig csinálod a megfelelő gyakorlásokat, akkor egészen biztosan.
A gyakorlásokról csináltam néhány képet. Például itt az első cipzárak, gomblyukak, hasítékok, és zsebek láthatóak, amit varrótanfolyamosok készítettek:

varrás kezdőknek

varrótanfolyam

Itt látható egy varrótanfolyamon készült szoknya és egy nadrág:


varrótanfolyam

varrótanfolyam

Itt pedig az látszik, hogy este 9-kor még mindenki nagyon dolgozik :)


varrótanfolyam

Ha szeretnél Te is megtanulni varrni, várunk szeretettel! Minden információ és aktuális időpontok itt, kattints ide: https://www.varrohaz.hu/varrotanfolyam/

Majoros Zsuzsa
A hobbivarrónők őrangyala

Hasonló varrós ötletek:

Hozzászólások

Új hozzászólás
Nincs hozzászólás..
Friss adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információkért kattints ide!
Rendben