Add meg a keresendő szót, kifejezést!

Molett varróklubok Budapesten

Általános információ a molett varróklubokról

Ha molett testalkatod van, tudsz már varrni, de ahhoz, hogy nekiállj alkotni, kellene még egy kis segítség, akkor Neked pont erre a különleges varróklubra van szükséged!
Miért különleges ez a varróklub?
A lényeg az, hogy egy hét után olyan ruhákban távozz, amiben magabiztosank érzed magad, amiben ragyogsz!
Arany Szabásmintával fogsz dolgozni, akkor is kipróbálhatod, ha Neked nincs még! Lehetőséged lesz megtanulni az Arany szabásminta használatát, amivel a szabásminták pont a Te méreted lesznek. (nem konfekció!) Végig fogtok lapozni több száz szabásmintát, megkeresve azokat a fazonokat, amelyek a legjobban állnak. Az oktató abban is segít, hogy egy jó fazont hogyan tudsz még jobbá tenni azzal, hogy például a Neked legelőnyösebb nyakkör formát alakítod ki, vagy épp lazábbra veszed valahol. Megmutatja hogyan tudsz egy eleve jó fazont még inkább a saját alkatod számára előnyösen megváltoztatni.
Az oktató, Herczeg Judit (Mici) is eleve a molettek táborát erősíti, épp ezért remek rálátása van, hogyan lehet kiemelni egy teltkarcsú nő előnyeit!
A molett varróklub tematikája:
 • 1. A hétfői nap az elméleté.
  Amikor megbeszélitek kinek mi áll jól. Mi az az Arany szabásminta, hogyna használod, és előnyös fazonokat fogtok keresni. Beszéltek anyagismeretről is. Ha marad idő elkezheted kimásolni a saját máretedre a szabásmintákat.

 • 2. Kedd az anyagvásárlásé!
  Irányított tobzódás az anyagok világában!
  Oktató segítsége mellett vásárolhatsz anyagot a belvárosban, sorra véve olcsóbb, és drágább méteráru boltokat, mindenhol az ár/érték arányban legjobb anyagokat keresve.
  Rövidáru bolt látogatás a tökéletes színű cérnáért, cipzárért, dekorációkért.

 • 3. Szerda, csüt, péntek:
  Azokból a szabásmintákból, és anyagokból fogtok szabni, és varrni, amit az első két napon választottatok.
  Megtanulod hogyan kell próbálni egy félkész ruhadarabot, és magadra alakítani, hogy a végeredmény tökéletes legyen.
A molett varróklubra akkor várunk, ha tudsz már varrni, de egyedül bátortalan vagy nekiállni ruhadarabok készítésének, illetve szükséged lenne iránymutatásra a megfelelő anyagok, és fazon kiválasztásához. Ha kezdőre jártál, akkor inkább szoknyát, és nadrágot fogsz varrni, max egyszerűbb felsőrészt/ruhát, ha haladóra is jártál, akkor ennek megfelelően felsőruhát is. Itt inkább az anyag és a fazon kiválasztásában, és igényes elkészítésében leszünk a segítségedre.
A cél az, hogy olyan ruhák szülessenek, amiben igazán jól érzed magad, és aztán azt más anyagokból is reprodukálni tudd!
Oktató: Herczeg Judit (ruhaipari technikus)

Szükséges eszközök

Minden résztvevő számára biztosítjuk a tanfolyam elvégzéséhez szükséges eszközöket, felszerelést (pl ollók, centi, vonalzók, gombostűk, nehezékek, stb.). A varróklubokon minden egyes résztvevő számára biztosítunk egy-egy varrógépet, de lehet hozni saját varrógépet is, nincs akadálya.

Részvételi díj

A különleges, intenzív molett varróklub részvételi díja:
44.900 Ft / fő (áfával együtt)
A részvételi díj tartalmazza az eszközök, a felszerelés, és a szabásminták helyszínen történő korlátlan felhasználását, de nem tartalmazza a méteráru boltokban vásárolt anyagok árát.

Helyszín és időpontok

Molett workshopok az Astorián

Molett workshopok helyszíne:
1075 Budapest, Károly krt 1., I/2.
Megközelítés és térkép
Induló molett workshopok az Astorián:
Új időpontokért érdeklődj az alábbi elérhetőségeken!
 
Érdeklődni és jelentkezni az ugyfelszolgalat@varrohaz.hu e-mail címen, vagy a 06 70 633 9931 telefonszámon lehet.
 
 
Friss adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információkért kattints ide!
Rendben