Add meg a keresendő szót, kifejezést!

Cica varrás Majoros Zsuzsával (videó)

cica varrás

Ismét meghívtak a Duna TV Család-barát című műsorába, és azt a feladatot kaptam, varrjak valamilyen textil játékot gyerekeknek.

Egy nagyon cuki, ugyanakkor végtelenül egyszerűen elkészíthető cicát varrtam. Kezdők is bátran belevághatnak!

cica varrás

Már sokszor voltam a tévében, ismerem a szerkesztőket, a kamerásokat, tudom mi fog történni, de még ma is nagyon tudok izgulni. :) Bízom benne, hogy ez a felvételen nem látszik!

Nézd meg a videót:

Minka cica nyomtatható szabásmintáját, és varrási útmutatóját itt találod, kattints ide!

A videóban is elhangzik, hogy ha szeretnél megtanulni varrni, akkor várunk szeretettel a Varróház varrótanfolyamain. Talán most úgy érzed nem vagy annyira ügyes, sosem tudnál ruhát varrni, de hidd el, ha egy jól felépített tananyag alapján tanulsz, akkor mindenképpen megtanulod a varrógépet kezelni, és ügyesen varrni magadnak. Pont úgy, ahogy mindenki megtanul autót vezetni, persze vannak jobb és rosszabb sofőrök, de mindenki meg tud tanulni.

A varrótanfolyamokra nulla varrás tudással is érkezhetsz, de ha már kicsit tudsz varrni, akkor is néhány óra elteltével már cipzárt, zsebeket, csupa izgalmas dolgot fogsz készíteni!

A tanfolyamok helyszínét és időpontjait megtalálod itt, kattints ide!

cica varrás

Készítette:

Majoros Zsuzsa
könnyűipari üzemmérnök/oktató

Hasonló varrós ötletek:

Hozzászólások

Új hozzászólás
Nincs hozzászólás..
Friss adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információkért kattints ide!
Rendben